ENG
 


 

Blogs

Dag vijf: de dag van de gedragsverandering Gepost op | 21/01/2014

Dag vijf: de dag van de gedragsverandering

Wathba Abdullatif uit Bagdad, deelneemster aan de train-the-trainers workshop, blogt vanuit Erbil: Een training moet resultaat opleveren: nieuwe informatie en kennis, vaardigheden of gedragsveranderingen. Dat laatste is het moeilijkst om te bewerkstelligen. Ik zal je vertellen over de belangrijkste gebeurtenissen op de vijfde dag van onze workshop ‘Women’s Power in Politics’.

 
 
Dag vier van de workshop: de dag dat ik vond wat ik zocht Gepost op | 16/01/2014

Dag vier van de workshop: de dag dat ik vond wat ik zocht

Wasfi Al-Sharaa uit de provincie Basra is één van de mannelijke deelnemers aan de train-the-trainers workhop. Hij blogt vanuit Erbil: Vanuit het diepe zuiden kwam ik naar de TOT workshop met een doel: ik wilde meer weten over de race om parlementszetels, en meer specifiek hoe we de vrouwen in Irak kunnen helpen bij die race. Anne Graumans gaf ons met een mix van humor en ernst een inleiding, werkte toe naar de kern van het onderwerp, en ik vond wat ik zocht.

 
 
Democratisch experiment in Irak Gepost op | 16/01/2014

Democratisch experiment in Irak

Yass Erdawi uit de provincie Babil, één van de deelnemers aan de train-the-trainers workhop, blogt vanuit Erbil: Vrouwelijke kandidaten hebben duidelijk hulp en steun nodig in de aankomende parlementsverkiezingen in Irak. Onzekerheid kunnen we ons niet veroorloven.

 
 
Irakese mannen en vrouwen uitgedaagd Gepost op | 16/01/2014

Irakese mannen en vrouwen uitgedaagd

Ilham Makki Hammadi, een Irakese trainer die momenteel in Beiroet woont, blogt uit Erbil: Vandaag was de derde dag van de TOT (Training of Trainers) workshop voor het Women’s Power in Politics programma van Hivos en Al-Amal.

 
 
Vrouwen van waarde in Irak Gepost op | 15/01/2014

Vrouwen van waarde in Irak

Door Anne Graumans, trainer bij Foundation Max van der Stoel. Snoepjes worden uitgedeeld bij de start van de tweede trainingsdag in Erbil, Irak. Het is de geboortedag van Mohammed, gisteren al te merken door het afschieten van een paar vuurwerkpijlen, vanavond zal het plein voor de eeuwenoude Citadel kleurrijk verlicht zijn. 

 
 
training van trainers Gepost op | 14/01/2014

Getarte conventies en de complexiteit van Irak

Marcel van der Heijden, Programme Manager van het Women Power in Politics programma, blogt vanuit Erbil: Ik zit deze week in een zonnig Erbil, maar mijn huid heeft nog geen straaltje zon gevoeld. In plaats daarvan zit ik binnen en geniet, op een training van trainers die Hivos en Al-Amal samen organiseren in het kader van het “Women’s Power in Politics” programma. 

 
 
 
 

De ondraaglijke geur van appels

Gepost op 21/11/2013