ENG
 


 

Agenda

« | 

April 2012

 | »
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Iedere maand organiseert Hivos alleen of samen met partnerorganisaties diverse activiteiten in Nederland. Ook biedt Hivos financiële en/of inhoudelijke steun aan organisaties of evenementen die interessant en relevant zijn voor het Hivos publiek.

Klik op een datum in de kalender rechts om te zien wat Hivos die dag organiseert.

 

8 april : Cinemasia | Arisan!2

Baandoorbrekende cinema
Filmmaker Nia Dinata staat erom bekend dat ze in Indonesië controversiële, riskante onderwerpen aan de orde stelt, zoals homoseksualiteit, arbeidsmigranten en polygamie. Het Hivos Cultuurfonds ondersteunt de komst van Nia Dinata naar het Cinemasia filmfestival, waar ze na afloop van de vertoning van haar nieuwe  film Arisan2! in gesprek zal gaan met het publiek.

 
 

19 april : La Noche de Hivos op Latin American Film Festival

Meer dan zestig recente Latijns-Amerikaanse films en documentaires, een  speciaal programma rondom Colombiaanse cinema, speelfilms,documentaires,  korte fims, gratis openluchtvoorstellingen op zonne-energie, debatten,  masterclasses, en La Noche de Hivos: het Latin American Film Festival  (LAFF) in een notendop

 
 

20 april : Fill the Gap!9 Moving Beyond the Mobile Hype

Mobiele telefonie is hèt buzzword binnen ontwikkelingssamenwerking: de sleutel tot vrijheid van meningsuiting, burgerparticipatie en zelfs revolutie! Ook op andere terreinen zoals gezondheidszorg en ondernemerschap werpen overheden en hulporganisaties zich en masse op het medium dat de massa meer welvaart en vrijheid moet brengen.

 
 

21 april : Gratis openluchtfilm tijdens Latin American Film Festival

Tijdens het Latin American Filmfestival niet alleen een La Noche de Hivos, maar ook een gratis openluchtvoorstelling door Hivos! Op het Ledig Erf in Utrecht zal 21 april de Costaricaanse film A Ojos Cerrados te zien zijn.